Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/2/f/grafiskauttryck.se/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/2/f/grafiskauttryck.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/2/f/grafiskauttryck.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/2/f/grafiskauttryck.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/0/2/f/grafiskauttryck.se/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Grafiska Uttryck | OM

JAG SOM DESIGNER

Dagens samhälle präglas väldigt mycket av media, överallt ser man reklam av olika slag. Man kan tänka sig att det är svårt att synas mitt i allt detta. Men för att finnas måste man synas. Det handlar inte bara om att ha en liten annonsruta med lite text utan också förmedla något till mottagaren, skapa en känsla, göra ett intryck.

 

Därför vänder jag mig till er. Som grafisk designer kan jag erbjuda mina tjänster. Ni kanske tycker det är svårt med design, eller kanske vill fräscha till ert uttryckssätt med att t.ex. göra en ny logotyp eller grafisk profil. Ni kanske saknar en hemsida eller vill göra om er nuvarande hemsida. De olika sätten för att synas är många, därför är det viktigt hur man förmedlar sitt budskap. Jag kan hjälpa er att skapa ett uttryck som gör avtryck.

 

 

SOM PERSON

Jag heter Johanna Svensson och är snart 32 år och bor i Umeå. Ända sedan jag var liten har det konstnärliga funnits i mig och jag har i princip målat och ritat hela livet. Därifrån har det utvecklats till det jag är intresserad av idag, grafisk formgivning. Det jag gör och har gjort är genom olika uttrycksformer, alltifrån tavlor, vykort, teckningar, illustrationer till webbdesign m.m.

 

I mina tonår introducerades jag för Photoshop och en helt ny värld öppnades. Jag är till det mesta självlärd och har suttit många timmar på min fritid och lekt mig fram framför datorn. Jag insåg att detta var det jag ville hålla på med, därför har jag studerat Grafisk Form, grundläggande HTML och CSS på Umeå Universitet. Men även kunskap inom WordPress, som används mycket idag. Med detta vill jag skapa grafiska uttryck, uttryck som gör avtryck.

KUNSKAPER

Photoshop
Illustrator
Dreamweaver
InDesign
Wordpress

UTBILDNING

Grafisk form, Umeå Universitet

Strategisk kommunikation, Umeå Universitet

HTML & CSS, Umeå Universitet